Σχετικά με εμένα

Φωτογραφία_Tool for citizens_2 φωτεινη

Γεννήθηκα στην Λιβαδειά. Φοίτησα στο Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας στην ειδικότητα  «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτoλογίας»,  όπου και αποφοίτησα το 2004 , αποκτώντας την πιστοποίηση  από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργ.Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγ. Προσανατολισμού), για την  Άδεια Ασκήσης του επαγγέλματός μου.  Ταυτόχρονα  εργαζόμουν στο Διαιτολογικό Τμήμα  των Ινστιτούτων Αισθητικής «ΠΡΙΝΟΥ» . Μετά την αποφοίτηση μου πραγματοποίησα την  πρακτική μου εξάσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών  «ΕΛΠΙΣ» και παράλληλα  εργάστηκα στο Ινστιτούτο Αισθητικής «DNA».  Μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω της εργασίας μου να συμμετέχω σε δεκάδες ιατρικά συνέδρια, ημερίδες και συμπόσια με ποικιλία θεμάτων.

Παρακολούθησα το 2008 ένα κύκλο μαθημάτων Εστιατορικής Τέχνης από τα  Δημόσια Εκπαιδευτήρια Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, ( πρώην Ο.Τ.Ε.Κ.),όπου απέκτησα την πιστοποίηση του επαγγέλματος στον Τομέα Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Έχουν δημοσιευτεί άρθρα μου σε τοπική εφημερίδα «Διάβημα«,»Αναπνευστήρας», SHAPE Magazine Greece και διατηρώ αυτό το blog από το 2010.

Το 2011 η αγάπη μου για την γυμναστική και το πάθος μου για φυσική κατάσταση, με οδήγησε να παρακολουθήσω   πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα  Weight and Personal Training  (International Aerobics & Fitness Association), αποκτώντας πιστοποίηση στο επάγγελμα της Προσωπικής Εκγύμνασης  (ως  Personal Trainer). Παράλληλα εκπαιδεύτηκα σε επαγγελματικά μηχανήματα δόνησης (P-Vibe Professional). Από το 2012 συνεργάζομαι  με γυμναστήρια της Αθήνας στην επίβλεψη του χώρου των αθλουμένων, personal training και με τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Λιβαδειάς (Γ.Α.Σ.Λ. ρυθμικής γυμναστικής) και τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ. κολύμβηση- στίβος) στη διατροφική παρέμβαση και συμβουλευτική των αθλητών/αθλητριών.

Το 2013 συμμετείχα σε σεμινάρια  της Εξειδικευμένης Ακαδημίας Εκπαίδευσης Γυμναστών  Base Training Academy,  με στόχο την διεθνή πιστοποίησή μου από την Αμερικανική Εταιρία Αθλητιατρικής (ACSM- American College of Sports Medicine) ως  ACSM Certified Personal Trainer.

Από το 2014- 2016  παρακολουθησα  εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Coaching Evolution Int’l Academy με σκοπό την πιστοποίησή μου στο Life & Wellness Coaching, με σκοπό την προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη.Απέκτησα γνώσεις για μία σφαιρική προσέγγιση των ανθρώπων που με εμπιστεύονται για τη διατροφή και την άθλησή τους. Ανακαλύπτουμε  μαζί το σύστημα αξιών,πεποιθήσεων και περιοριστικών αντιλήψεων με σκοπό τη μόνιμη αλλαγή στον τρόπο ζωής.

Το 2016 ξεκίνησα συνεργασία με Δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών της Oriflame , όπου  δημιούργησα Clubs ευεξίας με το όνομα «my Wellness Club«, με σκοπό τη διαχείρηση του βάρους των μελών της ομάδας και την προώθηση της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων Wellness By Oriflame.

Eίμαι πάντα ενημερωμένη για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο της Διατροφής (επιστημονική και ολιστική παρέμβαση) και  σε κάθε είδος  αθλήματος  και φυσικής δραστηριότητας. Αγαπώ τις τέχνες , τη φύση και κάθε είδους δημιουργική απασχόληση!

LinkedIn : Antonia Zilianaiou

 


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s