Προσοχή: Σχεδιαζόμενη απόπειρα επιμόλυνσης αναψυκτικών

Posted on

εφετ png

                                               Αθήνα ,  27 Δεκεμβρίου 2013

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΕΦΕΤ, μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για σχεδιαζόμενη  απόπειρα επιμόλυνσης τροφίμων με υδροχλωρικό οξύ, συνδράμει ενεργά, στο πλαίσιο   των αρμοδιοτήτων του, το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με κυρίαρχο γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του  καταναλωτή, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως, για  προληπτικούς λόγους, να μην προβούν στην προμήθεια και κατανάλωση των κάτωθι  προϊόντων:

                   • “COCA – COLA LIGHT” σε πλαστική συσκευασία PET των 500ml ανεξαρτήτως   παρτίδας (παρατίθεται εικόνα προϊόντος).κατάλογος

                  • “NESTEA” όλες οι γεύσεις σε πλαστικές συσκευασίες PET των 500ml και  ανεξαρτήτως παρτίδας (παρατίθενται εικόνες των προϊόντων).

nesteaall

Καλούνται οι Επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν στον τελικό καταναλωτή τα ανωτέρω  προϊόντα να τα απομακρύνουν άμεσα από το χώρο πώλησης. Σημειώνεται στο σημείο  αυτό, ότι η εταιρεία η οποία διακινεί στην ελληνική αγορά τα εν λόγω προϊόντα έχει αρχίσει  την προληπτική απομάκρυνσή τους, συνεργάζεται δε εποικοδομητικά με την Ελληνική  Αστυνομία και τον ΕΦΕΤ, συμβάλλοντας έτσι και αυτή στην αποτελεσματικότερη  αντιμετώπιση του θέματος.

Ο ΕΦΕΤ, που σε κάθε περίπτωση έχει ήδη ξεκινήσει τους σχετικούς ελέγχους στις στοχοποιημένες αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σε στενή συνεργασία με την  Ελληνική Αστυνομία, θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους Έλληνες καταναλωτές ότι καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προστατευθεί η υγεία τους από τέτοια  συμβάντα.

http://www.efet.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s